• Video 'Karamel taartjes' met Luis Robledo

BEKIJK DEZE VIDEO

ELEGANTE INDIVIDUELE KARAMEL TAARTJES

MET LUIS ROBLEDO

Overheerlijke taartjes op basis van hazelnoot zanddeeg met een mousse van melkchocolade en caramel en met lichte toetsen van passievruchten. Je zal de harten van uw klanten zeker kunnen winnen met deze 3 top smaken : passievrucht, caramel en chocolade.
Echte smaakbommetjes!
 
Chef Luis demonstreert hoe de verschillende onderdelen ontstaan en geeft tips & tricks om dit recept tot een goed einde te brengen.
 
Wil je deze video gratis bekijken en ook het recept ontvangen, vul dan vlug onderstaand formulier in en je ontvangt een email met de link naar de video en het recept.

Docent

Luis Robledo

Chef

MAAK KENNIS MET LUIS ROBLEDO

Chef Robledo is een bekroonde banketbakker en meester-chocolatier die leerde van meesters in de sector. Hij verscherpte zijn vaardigheden bij Le Pre Catelan en Guy Savoy in Parijs en begon toen zijn opleiding als meester-chocolatier bij L'école de Grand Chocolat in Frankrijk.
In New York werkte hij o.a. als Executive Pastry Chef bij Le Cirque en in Mexico opende hij Tout Chocolat, dat nu drie winkels heeft in de Mexicaanse hoofdstad.
Hij won in 2010 en 2012 de World Chocolate Masters™  in Mexico en was enkele jaren directeur van de Chocolate Academy™ Mexico.
In 2019 werd hij uitgeroepen tot de beste banketbakker van Latijns-Amerika.

Niveau

Niveau 2

Intermediair

 

U bent professioneel actief en heeft een goede vakkennis.

Voor Chocolatiers/Patissiers : U heeft een goede kennis over het voorkristalliseren van chocolade, basistechnieken, enz. In opleidingen niveau 2 gaat het eerder om praktijk dan theorie.
Voor Horeca (sous) chefs : U bent vertrouwd met het maken van desserten en kent de klassiekers zoals mousses en moelleux. In niveau 2 wordt de focus gelegd op meer creatieve toepassingen en/of bepaalde thema's of specifieke vaksegmenten.

Bestemd voor deelnemers die vertrouwd zijn met chocolade, al een tijdje werkzaam zijn als chocolatier, patissier of kok, of een cursus voor beginners hebben afgewerkt.

 

Locatie

CHOCOLATE ACADEMY™ centre België

Callebaut heet u van harte welkom in de CHOCOLATE ACADEMY™ centre

In deze unieke Academy in Wieze kan u praktijkgerichte cursussen volgen onder de vakkundige begeleiding van de Technical Advisors van Callebaut of externe experts. Daarnaast organiseren we ook demonstraties rond verschillende thema’s in het hele land.

Of u nu de basistechnieken van chocoladeverwerking wilt aanleren of de kunst van het creëren van verfijnde chocoladegebakjes en -desserten onder de knie wilt krijgen, u vindt in de CHOCOLATE ACADEMY™ centre beslist de opleiding die u zoekt.