• Webinar 'Sinterklaas' / Replay

REPLAY VAN HET WEBINAR MET ALS THEMA "SINTERKLAAS"

met Chocolate Ambassador Bart Van Cauwenberghe &
Chocolate Academy chef Ton Jongejan

Wil jij dit najaar een onvergetelijke indruk maken met een aantal vernieuwende Sinterklaas chocoladecreaties?

Volg dan zeker de replay van het webinar "Sinterklaas".

Tijdens dit webinar werden 2 top Sinterklaas producten, nl. de chocoladeletters en de holfiguren gepimpt. De chefs gingen aan de slag met de 5 Colors of Chocolate van Callebaut en toonden daarnaast hoe je snel en gemakkelijk onderscheidende producten creëert met de decoraties van Mona Lisa.

Kon je het webinar niet live volgen? Niet getreurd!

Vul onderstaand formulier in en ontvang de link naar de replay.

Docent

Ton Jongejan

Chef

Begonnen in 1975 op de bakkersopleiding Consumptieve techniek Brood en Banket, kwam hij via de horeca koks opleiding en verscheidene restaurants met Michelin ster in 1986 terecht bij Hoogenboom Benelux. Sinds die tijd heeft hij zich gespecialiseerd in het geven van demonstraties en workshops en bekleedt hij tevens de functie van technisch adviseur. Ton is een dynamische persoonlijkheid met veel creatieve ideeën. Zijn kennis en grote dosis humor zorgen ervoor dat zijn cursussen garant staan voor een onvergetelijke dag.

Docent

Bart Van Cauwenberghe

Gastdocent

Eigenaar van Chocolaterie “De Zwarte Vos” in Deinze. Gespecialiseerd in smaakcombinaties en originele pralines, mignardises en desserten. Bart geeft internationaal workshops.
www.dezwartevos.be

Niveau

Niveau 2

Intermediair

 

U bent professioneel actief en heeft een goede vakkennis.

Voor Chocolatiers/Patissiers : U heeft een goede kennis over het voorkristalliseren van chocolade, basistechnieken, enz. In opleidingen niveau 2 gaat het eerder om praktijk dan theorie.
Voor Horeca (sous) chefs : U bent vertrouwd met het maken van desserten en kent de klassiekers zoals mousses en moelleux. In niveau 2 wordt de focus gelegd op meer creatieve toepassingen en/of bepaalde thema's of specifieke vaksegmenten.

Bestemd voor deelnemers die vertrouwd zijn met chocolade, al een tijdje werkzaam zijn als chocolatier, patissier of kok, of een cursus voor beginners hebben afgewerkt.

 

Locatie

CHOCOLATE ACADEMY™ centre België

Callebaut heet u van harte welkom in de CHOCOLATE ACADEMY™ centre

In deze unieke Academy in Wieze kan u praktijkgerichte cursussen volgen onder de vakkundige begeleiding van de Technical Advisors van Callebaut of externe experts. Daarnaast organiseren we ook demonstraties rond verschillende thema’s in het hele land.

Of u nu de basistechnieken van chocoladeverwerking wilt aanleren of de kunst van het creëren van verfijnde chocoladegebakjes en -desserten onder de knie wilt krijgen, u vindt in de CHOCOLATE ACADEMY™ centre beslist de opleiding die u zoekt.